Csak biztonságosan

Mindenki számára nagy kérdés, hogy már akár a kezdetektől milyen játékot adjon a csemetéje kezébe. Mik azok a játékok, melyek készségfejlesztőek, melyek segítik a gyerekek szellemi, vagy akár fizikai fejlődését is. Fontos szem előtt tartani azt is, hogy már az egészen kicsi gyerekeknek is fejlesszük a kreativitását is. Erre igazán megfelelőek a színes fakockák, a kirakósok, a forma és szín felismerést javító és fejlesztő játékok. Sokan esküsznek a legora is. Hiszen a formák összeillesztésével a gyermekek saját világokat hozhatnak létre, fejlődik a térlátásuk, a formakészségük.

Én nagyon szerettem gyerekként a kártyajátékokat és későbbiekben is sokat kártyáztunk a családi összejöveteleken. A gyerekek főleg azért szeretik a kártyajátékokat, mert a színek és a formák felkeltik az érdeklődésüket. A párosítós kártyajátékok nagyon jól fejlesztik a képfelismerő készséget és a memóriát. Az ilyen memória kártyák azért is hasznosak, mert több korosztálynak is szórakoztatóak lehetnek. A gyerekek korának megfelelő nehézségű paklik különböző témákban, más-más képekkel, illusztrációkkal vannak ellátva. Találhatunk közülük olyat, amin állatok vannak. Sokszor az állatok nevét is feltüntetik a lapokon, így a legkisebbek játszva ismerkedhetnek meg a házi- és a házkörüli állatokkal. De találhatunk olyan kártyapaklit, melyen mesefigurák, animációs karakterek vannak. A kisfiúknak pedig sokszor autós, motoros kártyákat készítenek.

A babaverda oldala azért is igazán különleges, mert nem csak játékokat kínálnak. Valójában a főprofiljuk, hogy minőségi babakocsi kínálatuk páratlan és magától a gyártótól érkezik. De babakocsikon kívül, könnyen találhatunk gyerekülést is minden korosztály számára. A babaverda.hu/autosgyerekules füle alatt a kedvünkre válogathatunk a súlynak megfelelően csoportosított autós gyerekülések közül. Fontos, hogy a gyerekek ne csak biztonságosan, de kényelmesen is utazzanak. Ezért a kor szerinti csoportosítás inkább csak javaslatként szerepel, fontosabb, hogy a magassághoz és a súlyhoz válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb gyerekülést. Fontos szempont kell, hogy legyen sokszor az is, hogy hosszútávon is használható gyerekülést válasszunk, hiszen előre látható, hogy a következő pár évben biztos szükségünk lesz rá.

A 4Baby Freeway autósülésben meg van miden, amire szüksége lehet egy szülőnek, ha autós gyerekülést keres. Már egészen a legkisebbek is használhatják mivel állítható szűkítőbetétekkel ellátott. Ez a típus több súlykategóriát ötvöz és csecsemőkortól egészen 6-7 éves korig használható. Ha nem megfelelő ülést választunk, előfordulhat, hogy a gyerek hamarabb nyűgössé válik, amivel zavarhatja a vezetőt, ami persze az ő testi épségét is veszélyezteti. Erre az eshetőségre semmiképp se akarhatunk lehetőséget szolgáltatni. 4Baby Freeway autósülés támlája dönthető és légpárnás, ezzel a legnagyobb kényelmet nyújtva a csöppségeknek. Magasított támlás, kifejezetten tágas a lehető legkellemesebb utazás érdekében. A vállpántjai nem csak állíthatóak, de öt ponton záródnak és párnázottak is. A fejszűkítő pedig növeli a biztonságot és kényelmet biztosít.

25kg felett már nincsen szükségünk gyerekülésre, csak ülés magasítóra babaverda.hu/autosgyerekules füle alatt ilyen termékeket is találhatunk. A 4 Baby Dino ülésmagasítót több színben vásárolhatjuk meg a saját, vagy akár a gyerekünk ízlésének megfelelően. Mikor a gyerekek kinövik a gyerekülést, sokan elgondolkodnak rajta, hogy vajon szükség van e még autósülésre. Mivel ezek kifejezetten 25kg felett használhatóak, így a válasz, hogy igen. Az ekkora gyerekek számára még mindig nem nyújthat megfelelő biztonságot a felnőttek számára tervezett biztonsági övi, ezért is fontos, hogyha ülésmagasítót választunk, mindenképpen olyat keressünk, ami rendelkezik övvezetővel. Az övvezető segítségével a biztonsági öv a megfelelő helyen fut és a hossza beállításával biztosak lehetünk benne, hogy illeszkedik gyermekünk magasságához.

A babaverda.hu oldalán nem feledkeztek meg azonban a konyhai kiegészítőkről sem, etetőszéket, de akár cumikat és rágókákat is vásárolhatunk. A babaszobák kiegészítőjeként gyermekágyneműket kínálnak, de légzésfigyelőt is beszerezhetünk. A babaverda oldalában az a másik legjobb dolog, hogy mindig hatalmas a raktárkészletük. A legtöbb árujukból nem csak több típust találhatunk, de a nekünk tetsző színt is kiválaszthatjuk. Az oldal kezelése hihetetlenül egyszerű, de ha valaki ódzkodna az online rendeléstől, telefonon is elérhető az ügyfélszolgálatuk. Gyakran szuper akciókat is találhatunk és, ha szerencsések vagyunk akár negyven százalékos kedvezményhez is juthatunk bizonyos termékekből. Ha valaki elbizonytalanodna az ajándék választást illetően tíz-, ötven és százezer forint értékben ajándék kártyát is vásárolhat, ezzel igazán elegánsan leplezve bizonytalanságát.