Fúrás-faragás Valentin-napra

By | 2014-02-16

Kicsit régen sikerült foglalkozni a bloggal, de ne higgyétek, hogy azóta csak a lábamat lógattam. Elkezdtem dolgozni, a suli pörög ezerrel és a srácokkal is kb. kéthetente összeülünk, hogy társasozzunk egy kicsit. Az egyik fiú, Gábor, nemrég összejött egy lánnyal. Úgy tűnik, jól megvannak, a csaj is értelmesnek látszik, úgyhogy áldásunkat adtuk a dologra… (: Na jó, nem mintha különösképpen kellett volna, de mondjuk úgy, hogy kifejeztük mi is, hogy szimpatizálunk a kapcsolatukkal.

A lényeg pedig, hogy Gábor valami nagyot akart alkotni a szerelmesek napjára. Szerintem mondjuk eléggé iparszagú ez az „ünnep”, de ha az ember éppen rózsaszín ködben jár, miért ne tartaná meg. A lányokat pedig igazán könnyű levenni a lábukról, ha a barátjuk figyelmes Valentin-napkor. Higgyétek el, srácok, hogy már egy szál rózsa és mondjuk, egy mozi is megteszi a hatását. (;

De a lényeg, hogy Gábor valami igazán kreatívat akart összehozni. Elhatározta, hogy egy szív alakú falapot eszkábál, amire közös képeket fog felragasztgatni, de úgy, hogy azok teljesen befedjék a falapot. Bevallhatom, hogy szerintem sem egy rossz ötlet. Na, de Gáborunk annyira nem ért ám a fúráshoz-faragáshoz, úgyhogy összehívott minket, hogy segítsünk neki. Mikor megérkeztünk, minden volt ott: csavarhúzó, hegesztőgép, kalapács, fűrész, amit csak elképzel az ember. Szóltunk neki, hogy ez lehet, hogy egy kicsit sok lesz a jóból, de a lelkesedését értékeltük. A projekttel egy délután alatt készen is lettünk, a lány pedig, mikor megkapta, el volt ájulva a meglepetéstől. Szóval, siker. Hajrá fiúk!

hegesztőgép

hegesztőgép