A legnagyobb lóverseny a világon, és fogadások lovakra

By | 2015-12-02

Bevallom őszintén, nagyon megnéznék egy igazi lóversenyt! Még soha nem voltam! Te jártál már kint a lovin?

Mivel falun nőttem fel, soha nem zavart az állatok, vagy akár az istálló szaga. A falusi élethez hozzá tartozik ez az „illat” is.

Persze ha egy városi ficsúr, aki még kicsit finnyás is, kimerészkedik a nagyvárosból, na, neki biztosan nem lesz soha a falu jó illatú, soha nem látja meg a szépséget benne…

Aki pedig csak ül a gép előtt, annak az ovo casino jut.

A szomszédunknak voltak lovai, és persze minket is szívesen látott vendégül. Lovagolhattunk, vagy éppen lovas kocsiztunk.
Soha nem felejtem el, mikor egyik alkalommal kikocsiztunk, és az egyik kanca csikója is jött velünk. Amikor egy gyönyörű, leírhatatlan szépségű füves rónasághoz értünk, Pista bá elengedte a csikót, had fusson! Gyönyörű volt! Ahogy vágtatott, csak úgy nyúltak a lábai, élvezte a szabadságot! Leírhatatlan, amit akkor éreztem a látványától!
Abban a pillanatban tudtam, már gyerekként, hogy beleszerettem a lovakba, a világukba! Ott eldöntöttem, ha felnövök, biztos, hogy lesz lovam!
Persze az élet úgy hozta, hogy elkerültem faluról, a városba, és még lovam sincsen!
De azért nem lettem ám városi ficsúr!

Mindenesetre sokat elmélkedtem, hogyan, mikor is lenne lehetőségem a lovakhoz közelebb kerülni! Persze ez nem olyan egyszerű!
A barátokkal időközönként összeülünk, az internet segítségével nézzük a lovakat, és lóversenyeket! A lóverseny iroda számunkra a legérdekesebb! Jártál már ilyen online lóverseny fogadási oldalon? Nagyon szuperek! Mindent megtalálsz, ami szükséges! Lovak, futamok, edzők, zsokék… mindent, amire szükséged lehet a fogadáshoz. Az előzményekben még a régi futamokat is meg tudjuk nézni, segítsen dönteni, vagy ha véletlen nem értünk egyet egy-egy lóra való fogadáskor!

Amíg nem lesz, saját lovam addig biztosan ezeken az oldalakon fogom nézni a lovak vágtáját!

Egyéb cikkeink az oldalról: