Most már tudom, mi a flottakezelés

By | 2013-12-21

Sikerült munkát találnom! Nem volt annyira nehéz, mint gondoltam. Múltkor behívtak egy interjúra, ami nem is volt annyira félelmetes, mint amilyeneknek az állásinterjúkat leírják. Egy pasival dumáltam, megnézte az önéletrajzomat, kérdezgetett, jól elbeszélgettünk. Mondta, hogy pár napon belül szólnak, ha már van eredmény. Nem is kellett sokat várni, két napon belül jött a válasz, hogy kiválasztottak, úgyhogy hétfőn mehetek is.

A cég fő profilja egyébként a flottakezelés, azaz a cégek autóparkjával foglalkoznak. Bevallom őszintén, mielőtt jelentkeztem hozzájuk, fogalmam sem volt, hogy ez az egész hogyan működik, de mielőtt elmentem az interjúra, azért utána olvastam a dolognak. Mindenesetre nekem elsősorban adminisztrációs feladataim lesznek, tehát irodában fogok üldögélni, és azt hiszem, én leszek a „készíts-egy-kávét” fiú is. De sebaj, munkának munka és szimpi volt a főnök, úgyhogy nagy baj már nem lehet.

Anyáék meg persze tök boldogok voltak, meg láttam rajtuk, hogy megnyugodtak, hogy na, a fiukból is lesz valami. Ettől függetlenül is úgy terveztük, hogy a hétvégén elmegyünk családostul étterembe, mert valamiért most rájött Apára, hogy olyan régen voltunk, meg maximum csak szülinapokkor megyünk, úgyhogy most rúgjunk ki egy kicsit a hámból. Így meg legalább apropója is volt a dolognak.

flottakezelés

flottakezelés