Motor, bukósisak, minden, ami kell

By | 2013-12-19

Tegnap csatlakozott a társasjátékos csapathoz egy új arc. Szerencsére tök jó egy csapatban játszani vele, értelmes, úgyhogy nem kell mindent húszszor elmagyarázni neki, és tényleg érdeklik a társasok. Egyébként már egyetemista, ha jól emlékszem, mérnöknek tanul.

Ja, és motorozik! Nagyon király, meg is mutatta a motorját, ami elég komoly darab. Legalábbis számomra annak tűnik, bár sokat nem konyítok ezekhez a kétkerekűekhez. Nála volt a bukósisakja is, rohadt jól néz ki… Azt gondoltam, hogy na, ez biztos nagyon drága volt, de sikerült bukósisakot olcsón vennie valami akció keretében a kedvenc boltjába, úgyhogy meglepően jó áron hozzájutott. Egyébként mondta is, hogy ha akarjuk, akkor mindenkit elvisz egy kisebb körre a háztömb körül. Én még nem voltam olyan vállalkozó szellemű, hogy felpattanjak mögé, de legközelebb már lehet, hogy nem hagyom ki. Azok, akik mentek vele, azt mondták, nagyon jó. Olyan őrült érzés.

bukósisak olcsón

Egyébként sok más izgalom nem történik mostanában, élem az életemet, meg az ilyen kis alkalmak kicsit feldobják a napokat. A munka is megyeget, nem mondom, hogy itt akarom leélni az életemet, de ahogy már korábban is írtam, munkának ez is munka, úgyhogy panaszra nincs okom. A főnök tényleg jó arc, ha előbb elkészülök, akkor elenged korábban, de kifizeti az órabéremet. Szerinte tök felesleges ott ülnöm lábat lógatva, biztos van más elfoglaltságom is… Meg ugye a tanulás. Azt is kéne, de arra a legmegfelelőbb pillanat mindig a holnap…