Osztálytalálkozó, játék, nyári gumik

Emlékszem, hogy a suliban, a szünetekben mennyit kártyáztunk. A tanárok nem mindig nézték jó szemmel, mivel azt hitték, hogy az órájukon is ezzel foglalkozunk, holott erről szó sem volt. Illetve attól is mindig óvva intettek minket, hogy pénzben játszunk. Én személy szerint sosem játszottam így. Nem is értettem azokat, akik igen. Persze azok, akik nagyon jól játszanak, illetve kiváló logikával vannak megáldva ezt másképp látták. Ők fejben mindig számolgatták, hogy kinél milyen kártyák lehetnek, így nagyjából meg tudták állapítani, hogy mekkora esélyük van arra, hogy nyerjenek.

Nem rég volt a tíz éves osztálytalálkozónk és ismét felhozódott a kártyás téma. A régi idők emlékére úgy gondoltuk, hogy játszunk még egy jót így közösen. Teljesen véletlenül nem is egy srácnál volt egy-egy pakli kártya. Igazából ez egy nagyon jó ötlet volt tőlünk, mivel gyorsan ismét összehangolódtunk és szinte-szinte minden olyan volt, mint régen.

Mikor befejeztük a játékot a beszélgetéseink is sokkal oldottabbak lettek. Minden féle téma felhozódott, megbeszéltük, hogy kivel mi történt az elmúlt években, majd elkezdtünk hétköznapi dolgokról is beszélgetni. Így tudtam meg, hogy honnan érdemes jó minőségű autógumikat vásárolni.

A volt padtársam mesélte, hogy ő is nemrég vett magának új nyári gumikat, mivel talált egy helyet, ahol nagyon jó árban vannak, és gondolta, hogy előre bevásárol. Mivel az unokahúgom most fog az egyetemen ballagni kitaláltuk a szüleivel, illetve a nagyszülőkkel, hogy közösen összedobunk neki egy kocsira valót. Jobban mondva veszünk neki egy használt autót. Mindenki kiválasztotta, hogy mivel fog ehhez hozzájárulni. Én a saját fizetésemet nézve arra jutottam, hogy megveszem neki az új gumikat.

Az ajánlott oldalon épp akciós nyári gumival kecsegtetnek. Amikor ezt láttam, egyből eldöntöttem, hogy innen fogok vásárolni. Mivel tudtam, hogy arra a kocsira, amit vettünk neki milyen gumik illenek, így könnyedén megtaláltam azt, amire nekem szükségem volt. Az általános információk menüpontban utána olvastam, hogy mennyi időbe telik a kiszállítás, illetve az hogyan is működik, hol lehet a termékeket átvenni, hasonlók. Láttam, hogy pár napon belül már kézhez is lehet venni a megrendelt termékeket. Ez szintén egy nagy plusz pont volt, mivel így mire átadjuk neki az ajándékát, már fel is lesznek rá szerelve az új gumik. Nem gondolkoztam sokat a dolgon, megrendeltem a termékeket.

A termék kosárba helyezése után regisztráltam az oldalra. Ezt követően megadtam a számlázási adatokat, kitöltöttem a szállítási és fizetési módhoz tartozó mezőket, majd áttekintettem a rendelést. Örömmel nyugtáztam, hogy minden rendben van.

Remélem, hogy az unokahúgom nagyon fog örülni a tőlünk kapott ajándékának, sok sikert kívánok neki az életben, és remélem, hogy az ő osztálytalálkozóján ő is olyan jó élményekkel, és hasznos tanácsokkal fog találkozni, mint én az enyémen. Kár lett volna kihagyni!