Vad játszmák a habok között!

Pár éve kezdtem bele az online életbe, gondolok itt főleg a játékokra, mert munka után szeretem kikapcsolni az agyam teljesen, de a szappanoperák és egyéb sorozattípusok engem valamiért sosem szórakoztattak. Érdekes formákkal lehet ismerkedni, arctalanul az ember sokkal bátrabb, néha már egyenesen pofátlan és bunkó, de az ilyenekkel jobb nem is törődni.

Egy online kaszinóban ismerkedtem meg, egy jó fej orosszal, Anderjjel. Minden alkalommal beszámolunk egymásnak, nagy veszteségeinkről, vagy épp a nyereményből vett hasznos, vagy nem hasznos dolgokról. Egyszer azzal fogadott Anderj, mikor valamelyik hétvégi este felnéztem játszani, hogy nem rég egy online pókerversenyen nyert egy elég szép summát és úgy döntött, hogy jacuzzit vásárol belőle. Azért is érdekesen vicces ez az ő esetében, mert egy panelben lakik a hetediken. Az egész lakás másfél szoba, plusz konyha, fürdő. A fél szobát halónak használja, így maradt a nagyszoba, aminek a közepére építette be a habfürdőjét. Ezt a tettét azzal indokolta, hogy a mindennapi rohanást szeretné kipihenni a buborékok közt, mert nincs is annál nyugtatóbb, mikor egy stresszes nap után az ember elereszti a testét és hagyja, hogy pezsegjen. Ez az állítása pedig azért volt vicces, mert amikor megismertem úgy mutatkozott be nekem, hogy online szerencsejátékból és némi adok-veszekből él, szóval nem igazán bosszantja fel magát a nem létező munkahelyén.  Azt is megosztotta velem, hogy gyakran igényel a jacuzzi javítást, mert kb már benne él. Abban étkezik, abban játszik és abban hódítja meg a véletlen összeszedett online társkeresőn összeszedett hölgyek szívét. Végül is elég könnyen lehet csajozni egy pezsgőfürdővel a lakásodon, ki ne szeretné a forró vízben való aszalódást.

A sok szerelés miatt, már össze is ismerkedett a szerelővel, aki mindig jár hozzá és lassan kitanulja ő is a szakmát annyi mindent elmagyaráz neki a szakember, hogy mit, mikor, miért, hogyan kell csinálni. Először a benne lévő evés miatt dugult el egy kicsit, ezért kellet kihívni, aminek az a megoldása, hoyg semmi esetre se egyenek benne, mert a szűrők eldugulnak, a víz bebüdösödik és hiába a vegyszeres takarítás, lehet, már annyira sokat kell beleönteni, hogy az emberi bőrt irritálni kezdi és emiatt használhatatlan lesz a medence. Másodszor azért, mert valami gond volt az elektronikával. Szóval bármi apró hiba, legalábbis ami Anderj szerint hiba, Kihívja, a szerelőt pedig elég lenne évente egyszer ellenőriztetni az eszközt. Mindenesetre ez így jó neki, a jacuzzi szaki is szereti, mert van munkája. Ha, mindenkinek jó, akkor a legjobb, ha játszik tovább az ember, szokta mondani Andrej.

Szeretem az orosz mentalitást, nem aggódják túl az életet, még akkor se, ha egy pezsgőfürdő van a szobájuk közepén és mindennap panaszkodik nekik a szomszéd, hogy beázik a plafon. Lehet követni kéne ezt a jó szokást és nem túl stresszezni a mindennapokat és beszerezni mindenkinek egy jakuzzit. A nap végi kikapcsolódás biztosan megoldott lenne, és kitűnő ismerkedés indító az a mondat, hogy: „…ja és van egy jacuzzim”. A jacuzzi javítás, pedig megoldott lenne profi szakember által akitől még telefonon is kérhetünk szaktanácsadást. Rákérdezhetünk mi a teendő, ha beszíneződik a víz, vagy ha a kívánt funkció éppen nem működik. Egy ilyen szerkezettel én se az virtuális világban bóklásznék esti pihenésként!